About Us Arabians & Half-Arabians Gaited Horses Other Breeds Breeding Home

Calan Hevoskasvatus


Calassa on kasvatettu ja jalostettu hevosia koko sen lyhyen historian ajan. Kasvattimme tunnistaa kilpakentillä etuliitteistä Cala, CA ja CLA. Calan kasvatus painottuu lähinnä egyptinarabeihin ja saddlebredeihin.

Kasvatuksemme pyrkimyksenä on varsinkin harvinaisten saddlebredien kohdalla saada rodun edustajien määrää ja ihmisten yleistä kiinnostusta rotuun nostettua virtuaalimaailmassa. Calassa ei kuitenkaan unohdeta laatua - kaikkien kasvattiemme vanhemmat ovat erittäin tarkkaan valittuja, jotta varsalla olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet menestyä jalostuksessa ja kilpakentillä.

Aika ajoin Calan kasvatteja tulee myös myyntiin, mutta suurimman osan kasvateista pidämme itse tarkoituksena luoda mahdollisimman pitkiä sukulinjoja suoraan Calan kantahevosista. Uusien linjojen luomisen ohella haluamme vaalia myös vanhoja suomalaisia sukulinjoja ja niin ikään tuoda mukaan ulkomaista verta rikastuttamaan hevoskantaa.

Kasvattien myynti ja tilausvarsat

Calan kasvatteja tulee myyntiin yleensä neljä kertaa vuodessa. Ympäri vuoden Calasta saa kuitenkin tilausvarsoja roduista national show horse, saddlebred ja arabianhevonen. Mikäli olet kiinnostunut omasta Calavarsasta, ota yhteyttä minuun sähköpostilla prismaticr@POISTAgmail.com. Mailiin voi laittaa täysin vapaamuotoisen tarjouksen tilausvarsasta. Tarjouksessa pitäisi kuitenkin käydä ilmi mistä yhdistelmästä varsa tulis olemaan, minne varsa päätyisi ja hieman suunnitelmia varsaa varten.

Myyntiehdot:
- Kasvattajaksi linkitettävä Cala tai ilmoitettava tangerine (VRL-04372)
- Minulla on oikeus ottaa kasvatti takaisin, mikäli minulle ei ilmoiteta mahdollisesta tauosta, eikä kasvatin sivuilla tapahdu mitään puoleen vuoteen
- Mikäli aiot myydä kasvatin, tarjoa sitä ensiksi minulle

Calassa on syntynyt yhteensä:
18 saddlebredia
17 arabia
3 arabiristeytystä.

Kasvatit vuosilta 2009-2010
Kasvatit vuodelta 2011
Kasvatit vuodelta 2012

CALA ON VIRTUAALITALLI / CALA IS A SIM-GAME STABLE
© TANGERINE 2009-2012 / prismaticr@gmail.com
Tilan henkilöt, hevoset ja tapahtumat ovat täysin keksittyjä.
This site is entirely fictional. Should you have any questions, please contact me via email prismaticr@gmail.com